VVS Stockholm - hitta rätt företag

Har er BRF behov av ett företag inom VVS i Stockholm? Det kan finnas många problem där man behöver professionell hjälp av sakkunniga inom VVS och ett av de vanligaste när det kommer till en större BRF - eller en fastighetsägare - handlar om stammarna. Stammarna är de rör och ledningar som finns på insidan av huskroppen och som transporterar vatten och avlopp till- och från bostäderna. Problem med stammar kan, baserat på detta, innebära en katastrof där kostsamma vattenskador kan spridas mellan lägenheterna.

Att man idag kan slippa ett stambyte är någonting positivt. Numera behöver man inte - i många fall, men långt ifrån alla - byta ut alla stammar och sätta in nya. Ett stambyte kostar mycket pengar och det påverkar dessutom livssituationen hos alla medlemmar i en BRF där exempelvis badrumsväggar rivs ut och där man under en tid också kan få dela toalett och dusch med sina grannar.

Idag finns en teknik - relining - som innebär att man bygger upp nya stammar inuti de befintliga och där man använder sig av epoxiplast som stelnar genom härdning. Detta innebär lägre kostnader, mindre påverkan på vardagen och en säker lösning i minst 30 år framåt.

Kolla upp referenser hos företaget inom VVS i Stockholm

Viktigt är emellertid att hitta ett företag inom VVS i Stockholm som kan utföra en relining och som kan erbjuda den tjänsten. I och med att det dels handlar om ett relativt nytt påfund och att det dessutom finns ganska många tillvägagångssätt för hur en relining kan utföras så är det viktigt att göra ett välgrundat val av företaget inom VVS i Stockholm.

Ett bra sätt att säkerställa kvalitet i denna fråga är att se till hur många referenser man har. Har företaget inom VVS i Stockholm tidigare utfört relining hos andra BRF och i fastigheter i er storlek så är det ett definitivt plus. Handlar det dessutom om flera olika uppdrag och om flera nöjda kunder så visar detta på den vana som krävs för att ni tryggt ska kunna anlita företaget i fråga. Referenser är viktiga! Läs mer om vad ett VVS-företag kan göra för dig här: www.stockholmvvs.com

15 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.