Vill du att någon annan ska slipa din altan?

Det är underbart att ha altan sommartid men det är verkligen raka motsatsen till underbart att tillbringa semestern med att slipa altan. Vem vill göra jobbet?

Alla vill ha en altan. Det hör liksom till den där sommardrömmen alla har. Där ska man sitta och chilla och dricka goda drinkar under långa ljuva sommarkvällar. Där bjuder man vänner och släkt på mat och där firar man alla typer av högtider – student, födelsedagar… Och sen får inte bara barnen utan även de där gästerna du inte känner så väl än stickor i fötterna?

Aj som f..n säger de då och sedan är det första goda intrycket förstört. För övrigt är man inte personligen så intresserad av fotstickor heller. Det gör ont. Och när dessutom ytbehandlingen nötts bort och färgen på räcket flagnat kan man lätt hålla sig för skratt. Dags att agera.

Det är sådär kul att slipa altan bara

Nu är det ju så att en klar majoritet av befolkningen hellre slappar på altanen än springer runt med en slipmaskin. Har man myror i kroppen, är det kanske bättre att klippa gräs, sparka boll med ungarna eller ta en hundpromenad? Då kan man inte sabba ett altangolv, heller… Slipning är inte så enkelt som det verkar.

Låt ett seriöst företag ta hand om jobbet med att slipa altan. Lita inte på morbror Arne – han kan inte jobbet egentligen och det är jobbigt när man måste säga upp släktskapet efter att ha bytt hela altangolvet. Låt proffsen jobba istället.

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med att slipa altanen? Se hit: slipaaltan.se

30 Jun 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.