Truckar för era behov

Fattas den fysiska styrkan till att göra de tunga lyften? Ingen fara, det är vad truckar finns för. Med dem kan ni lyfta flera ton. Hitta en för era behov.

Inte ens världens starkaste man klarar av det jobbet som en truck gör. Därför behövs det en truck inom de flesta lagerarbeten. På lagret förvaras olika saker, ofta placerat på EU-pallar. Dessa kan väga från några hundra kilo, till flera ton. Det säger sig själv, att det kan man inte bära med handkraft.

Det är där trucken kommer in. Den gör det jobbet man själv inte klarar av rent fysiskt och dessutom gör den det smidigare. Med en gaffel på trucken så kan du lyfta upp de flesta pallar. Det enda är att man måste ha en truck som är stark nog för vikten. Det är inga problem om du väljer rätt truck direkt.

Stort urval av truckar

Vilken truck ett företag ska ha, beror helt på behovet. Det kan handla om storleken på ytan som den ska röra sig på, men även hur mycket vikt den ska klara av. De finns de som klarar av uppemot 65 ton. Man kan få rätt hjälp att välja en truck som passar verksamheten och de behov man har.

Det är en stor kostnad att investera i en truck, men behöver man en, så måste man köpa en. Man kan då fundera på om begagnade truckar kan vara något. Priset blir lägre och man får fortfarande en produkt som klarar av det som sagts.

10 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.