Trädfällning i Stockholm förnyade tomten

Få hjälp att välja vilka träd som ska gallras bort på tomten när du anlitar trädfällning i Stockholm. Experterna har erfarenhet och många tips att ge.

Jörgen och hans fru hade köpt hus i utkanten av Stockholm. En trädgård hade varit prioriterad vid valet av ny bostad. De hade också genast sett potentialen i den nya tomten. Men där var en del som behövde fixas innan de kunde börja genomföra sina planer för trädgården. Framför allt skulle det behöva fällas en hel del träd.

De försökte att själva bestämma vilka träd som skulle fällas. Det var dock lättare sagt än gjort. Egentligen borde de nog bo in sig i huset först. Men det hade de inte tålamod till. De ville sätta igång med sina egna planer så snart som möjligt. De fick helt enkelt ta hjälp av en firma som sysslade med trädfällning i Stockholm.

Trädfällning lämnas bäst till kunnigt folk

En man kom från firman och tillsammans gick de igenom tomten. Det diskuterades väderstreck, skugga och utsikt. Mannen hade flera synpunkter kring vilka träd som borde fällas. Det var till exempel ett träd som stod alldeles för nära en elledning. Ett annat träd var döende, vilket Jörgen inte hade lagt märke till.

När planeringen var klar kom trädfällarna och gjorde sitt arbete med stor skicklighet. Det märktes verkligen att de visste vad de sysslade med. Resultatet blev över förväntan och när allt det fällda virket hade forslats bort kunde de äntligen sätta igång med att göra om trädgården enligt deras egna planer.

20 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.