Snickare i Ockelbo som åtar sig både stora och små uppdrag

Ska ni bygga ett nytt hus? Eller drömmer ni om en fin terrass för härliga middagar? Det finns en snickare i Ockelbo som åtar sig både stora och små uppdrag.

Visst kan man bygga och renovera själv men det kan också vara skönt att anlita en professionell snickare. Då riskerar man inte att bygget drar ut på tiden eller inte blir bra. De flesta snickare åtar sig dessutom både stora och små byggprojekt. Det innebär att du kan anlita en snickare för att exempelvis bygga ett nytt hus, en tillbyggnad, en terrass eller ett staket.

Till många byggprojekt behövs inte bara en snickare utan man kan även behöva hjälp av en elektriker, vvs-installatör och golvläggare. Då kan det vara bra att anlita en snickare som erbjuder totalentreprenad och som kan se till att rätt hantverkare kallas in. Tänk på att man vid större byggprojekt också kan behöva ett bygglov.

Det finns snickare som erbjuder totalentreprenad

Att anlita en byggfirma som erbjuder totalentreprenad, som exempelvis EMS Byggteknik AB, är ofta billigare än att anlita varje hantverkare för sig. Som privatperson kan man dessutom använda sig av rot-avdraget, vilket får ner kostnaden ytterligare. En erfaren snickare och byggfirma kan också hjälpa till med materialval och lösningar som passar den budget man har.

Men innan man kontaktar en byggfirma kan det vara bra om man har ritat en enkel skiss eller samlat på sig inspirationsbilder som man kan visa för snickaren. Ännu bättre är förstås om man har riktiga ritningar men till mindre projekt är detta inte nödvändigt.

16 May 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.