Smidigt sätt att renovera lägenhet i Stockholm

Det vanliga är att man gör en sak i taget när man ska renovera lägenhet i Stockholm. Det kan bli både billigare och smidigare om man satsar på flera projekt.

Det var en god vän som lett in dem på idén att göra större renoveringar istället för att ta en sak i taget. Något de aldrig tänkt på innan då det lät alldeles för dyrt. Men han menade att genom att ett företag tog hand om alla delar flöt jobbet lätt då de hade många samarbetspartners.

En annan aspekt var att priset blev bättre om man lade ihop flera projekt. Sedan fick de inte glömma rotavdraget, det avdrag där man fick dra av 50 % på själva arbetskostnaden. De hade samma helg satt sig ner och radat upp allt de tänkt göra för att skicka förfrågan och få ett prisförslag.

Byggfirman kunde renovera flera rum i en lägenhet

De bestämde sig för att göra två stora investeringar. Varken köket eller vardagsrummet hade renoverats sedan inflytten för tio år sedan.Vad kunde vara bättre än att fira med nytt kök och badrum. De visste inte vad de ville ha men byggfirman hade vanan att renovera lägenhet i Stockholm.

De fick några förslag och bilder från andra renoveringar. De hittade snart något de gillade med undantag för några små ändringar i färger och inventarier i badrummet. Bilden var med jacuzzi men de vill hellre ha dusch, och i köket rekommenderade hantverkaren några smarta lösningar som tillkommit sedan bilden togs.

22 May 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.