Ska ni renovera er lägenhet i Stockholm?

Att renovera en hel lägenhet tar både tid, energi och pengar. Men det är helt klart värt det för i slutändan får ni precis den lägenhet ni vill ha. Ska ni göra en lägenhetsrenovering i Stockholm?

Ni bestämde er för att flytta ihop ganska tidigt i ert förhållande. Men av ekonomiska skäl så kunde ni inte flytta till något eget, utan fick fortsätta att bo tillsammans hemma i mammas källare en tid. Nu har ni kunnat jobba ett tag och har därför sparat ihop massor med pengar för att kunna köpa er en egen lägenhet. Men lägenheten som ni valt behöver renoveras, grundligt. Det är en ganska förfallen lägenhet, men den ligger helt perfekt och i ett supermysigt område och därför köpte ni den ändå. Men nu ska ni alltså göra en totalrenovering av lägenheten innan ni kan flytta in.

Lägenhetsrenovering med ett tydligt slutmål

Ni ska riva ned i stort sett allting. Det ska målas och tapetseras. Nya golv ska läggas in i lägenhetens alla rum och köket ska bli helt nytt samt även badrummet. Ni har anlitat hjälp i form av både rörmokare, målare, golvläggare och elektriker. Er lägenhet kommer att bli så fin när den är färdigrenoverad. Ni har valt ut allting själva, både färger och val av inredning. Lägenheten kommer vara helt i er smak när den väl är klar, men det kommer ta tid. En lägenhetsrenovering är inte gjord i en handvändning. Men den som väntar på något gott, eller hur? Läs mer om lägenhetsrenoveringar på denna hemsida: lägenhetsrenoveringstockholm.nu/

29 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.