Sätt lite färg på vardagen

Dags för en förändring? Ingen förändring är för liten, många av oss människor mår bra av lite ombyte. Vissa sätter upp nya tavlor, andra renoverar köket och somliga av oss vill måla om.

Vill du måla om men har inte tiden? Ingen fara, anlita en målare som kommer hem och målar dina väggar. Du behöver inte ens vara på plats när de utför det. Varför inte boka in dem en morgon när du själv ska till jobbet? När du sedan kommer hem från jobbet kommer du till ett nymålat och fräscht hem. Hur bra låter inte det? Med en målare på plats kan du lita på att jobbet blivit professionellt gjort.

Vem ska du anlita?

Det finns flera olika företag för fasadmålning i Stockholm, det kan kännas som en djungel vem man ska anlita. Det är några saker du kan kolla. Ring några olika företag och fråga efter offerter och be att få allt inräknat i dessa. Kolla även in deras tidigare arbeten och recensioner. Målare är till för att göra kunden nöjd; ett seriöst företag lämnar garanti på sitt arbete och slutar inte förrän önskat resultat uppnåtts. Det bästa du kan göra är att ha bra kommunikation med målarna, på så sätt slipper ni tråkiga missförstånd. Måleriföretag har själva allt material som behövs, de kan även hjälpa till med att ta hem olika färger som du är intresserad av. Var inte rädd för att byta färg om du inte är nöjd, färgen som målas ska synas i några år.

9 Nov 2020

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.