Satsa på ett slitstarkt epoxigolv

Ska ni lägga nya golv i er industrilokal eller ert restaurangkök? Då är det ett tåligt och mycket slitstarkt golv som ni behöver. Med epoxigolv får ni just precis det. Satsa på epoxigolv idag.

När det kommer till krävande verksamheter som till exempel storkök, restauranger eller industriverksamheter, så ställs det höga krav på vilken typ av golv man kan ha i lokalerna. Det bör vara ett tåligt golv av bra kvalitet som är extra slitstarkt. Detta då dessa golv utsätts för en hel del och därmed behöver klara av mer än vanliga typer av golv. I bilverkstäder ställs det också höga krav på ytskikten. Även där kan man använda sig av tåliga och slitstarka sorter så som epoxigolv.

Epoxigolv är tåliga och hygieniska

Epoxigolv är allt detta. De är motståndskraftiga och klarar av det mesta. Dessa golv kan man se i många olika typer av lokaler, men de behöver inte se precis likadana ut överallt. Det går nämligen att måla ett epoxigolv i vilken färg man vill. Det gör man efter att själva golvmassan har blivit lagd.

Det finns fler fördelar med att använda sig av epoxigolv förutom dess tålighet. Det är en hygienisk typ av golv som är väldigt lätt att städa och hålla rent, vilket är en stor fördel när det handlar om exempelvis restauranger eller storkök i skolor och liknande. Där är hygienen extra viktig. Ett epoxigolv är tåligt mot högt tryck vilket gör det lämpligt att använda i industrier där tunga maskiner används dagligen.

28 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.