Rätt tid för golvslipning efter festen i Täby

Du som tänker ställa till med fest ska självklart se till att ta kontakt med en firma som utför golvslipning i Täby. Men ta slipningen efter festen, inte före.

Under ett år finns det många fina anledningar att slå klackarna i taket. Gott så, det är ju kul att ställa till med fest! Men tyvärr finns det vissa konsekvenser för det golv som klackarna står på. Du vet, de där som påstås slås i taket. De blir nämligen inte slagna i taket. De blir slagna i golvet.

Och om golvet ifråga då är ett trevligt parkettgolv av god kvalitet kan det innebära att golvet dagen efter är fullt med fula klackmärken. Som tur är går detta att åtgärda. Parkettgolv är gjorda av trästavar i träfanér, och trä kan som bekant slipas för att få fram en yta som ser ut som ny.

Golvslipning ger ett golv att stoltsera med

Anlita en firma för att utföra golvslipning i din lägenhet bör du självklart göra efter festen. Inte före. Även om du vill stoltsera med ett nyslipat golv inför dina gäster finns det ingen mening med att slipa ett golv ena dagen och bjuda in en massa gäster med högklackade festskor dagen därpå.

Bättre att ta golvslipningen någon dag efter festen, efter att du kunnat granska skadeläget på golvet. Om du vill visa upp ditt fina golv för dina vänner kan du välja ett senare tillfälle att bjuda in dem, och ha en korg med innetofflor för dem att låna så fort de kommer innanför dörren.

25 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.