Proffsen i Stockholm kan betonghåltagning

Vänd dig till proffsen för att få utfört betonghåltagning i Stockholm. Riskerna är alldeles för stora för att det ska vara värt att försöka sig på själv.

Betonghåltagning är något som man oftast inte bör ge sig på själv, om man inte är utbildad och har rätt maskiner. Visst kan man borra ett mindre hål i en vägg med en slagborr, men om man behöver ta upp ett större hål, till exempel för ett nytt fönster, så gör man klokast i att anlita expertis.

På TV är utbudet av gör-det-själv-program stort och det är lätt att tro att det är lika enkelt för vem som helst, som det verkar i programmen. Ibland kan man dock se TV-program där folk har tagit på sig alldeles för mycket. Stora problem resulterar när de inte har gjort arbetet korrekt.

Betonghåltagning är ett tungt arbete

Om du vet med dig att du inte har kunskaper, tid eller ork att göra jobbet själv så är det bättre att vända sig till de som är professionella inom området. Detta gäller särskilt jobb som är så tunga som att arbeta i betong.

Att ta upp ett hål i en betongvägg för ett nytt fönster är ett arbete som kräver kunskap och erfarenhet. Man behöver också har extra koll på om det rör sig om bärande vägg som man tänker ta hål i. En betongvägg är oftast knappt 20 centimeter tjock, men proffsen i Stockholm kan såga i väggar och golv som är mycket tjockare än så.

9 Sep 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.