Platsbyggd garderob som passar bostäder i Stockholm

En platsbyggd garderob kan vara det som krävs för att utnyttja alla ytor i bostäder i Stockholm. Men det kan ändå vara garderober som är enkla att montera.

I många bostäder kan en platsbyggd garderob vara det som krävs för att få ut det mesta möjliga av en yta. Eller för att helt enkelt kunna använda ytan överhuvudtaget. Det kan vara ytor som faller precis mellan två standardmått gällande bredd, höjd eller djup. Eller så kan ytan ha snedtak och andra utmaningar.

Men för dem som bor i Stockholm finns det en möjlighet att få ut en förvaring som använder sig av hela den önskade ytan. Och det är möjligt även utan att behöva vara särskilt snickarkunnig eller behöva anlita en snickare för att finsnickra en garderob från lösvirke.

Fördelen med en platsbyggd garderob i Stockholm

Det är inte ovanligt att ha alla möjliga vinklar och vrår i äldre hus. Och det kan innebära att det blir svårt att få in dagens möbler, som ofta har standardmått. Därför är det också vanligt att hitta en platsbyggd garderob i dessa äldre fastigheter. Men även i dagens nybyggda hus kan ett behov av egna mått finnas.

En platsbyggd garderob i Stockholm kan vara precis det man önskar gällande mått men även gällande material. För det går att få precis vilka dörrar och vilken inredning som önskas, utan att ta hänsyn till vad garderobens skapare har tänkt sig. Men det är ändå en lösning som inte behöver bli så mycket dyrare än de massproducerade garderoberna.

Ta del av mer information här www.platsbyggdgarderobstockholm.se

11 Mar 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.