Öka säkerheten med robusta gallergrindar

Ett bra alternativ till säkerhetsdörrar är för många en gallergrind i stål. Gallergrindar ger ett bra skydd till en lägre kostnad och man slipper göra åverkan på äldre ornamenterade dörrar.

Om man går igenom alternativen som finns när det kommer till att skydda sin egendom eller sitt hem mot intrång så är det många som väljer att installera en gallergrind. Övervägande anledningar till detta är att det är relativt sett billigare om man jämför med exempelvis säkerhetsdörrar. De passar väldigt bra att ha på exempelvis altandörren eller källardörren då dessa kan vara frestande för en tjuv att välja som ingång vid ett inbrott. Med hjälp av en erfaren installatör kan du få en högkvalitativ grind i smide som verkligen håller måttet. Ge inte obehöriga chansen att smita in i bostaden om det går att förebygga.

Gallergrindar i varierande storlek och färg

Eftersom allas situation och behov ser lite annorlunda ut är det bra om man kan få en skräddarsydd lösning för sin egen gallergrind. Det är svårt att tillverka en “one size fits all”. Många gånger går det att själv komma med förslag till verkstaden som tillverkar grindar. Du kan lämna måtten på den grind du vill låta tillverka, samt uppge vilken färg du vill ha på den. En erfaren installatör brukar kunna tillgodose de flesta kunders behov och hitta en modell som passar just dig. Gör inte avkall på säkerheten om det går att lösa med en så pass enkel åtgärd som en robust gallergrind vid ingångarna till bostaden. Läs mer om gallergrindar på den här hemsidan: https://www.gallergrindar.net/

1 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.