Nymålat med målare i Uppsala

Hur ser ditt hus ut egentligen? Vackert och ståtligt förstås men börjar det dra åt kråkslottshållet färgmässigt? Förtvivla inte och börja inte riva det. En målare i Uppsala fixar färgen.

Alla känner vi den där grannen. Den som anser att fjorton skrotbilar på tomten är bra att ha och ger färg åt grannskapet. Den som alltid är sist att hala fram soptunnorna till tömningsdagen och som “glömmer” snöskottningen och den gemensamma städdagen.

Samma person brukar av okänd anledning också vara den som varken har tid eller råd att måla huset. Det som en gång var ett vackert grisskärt hus är nu bara lika sorgligt blekt som en flamingo utan rätt kost. Att ni andra suckar och tittar snett fattar grannen aldrig. Du vill inte vara den grannen väl?

Bättre anseende lokalt med målare som hjälp

Jaså, ÄR du redan den grannen? Och har kommit till sen insikt? Återigen är det ingen fara på taket fast kanske ändå, om dina takpannor är lika lösa som huset är omålat. Du kan återvinna alla medmänniskors aktning och stolt leende paradera runt grannskapets alla gator med rätt åtgärder. Håll med om att det vore trevligt att inte vara den alla stönar över i smyg. När du flyttat undan lite bilar kan du be en målarfirma komma och titta på ditt stolta hus. De ger dig en offert och därefter kan du luta dig tillbaka. Inför dina (och grannarnas) häpna ögon växer en skön syn fram. Ett hus med färg är vackrare.

19 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.