Mögelsanering nödvändig i Stockholm

Fuktskador i hemmet är det viktigt att ta hand om innan det till sist blir mögelangrepp. Då behöver man få hjälp med en mögelsanering i bostaden i Stockholm.

Det började med att Lena märkte en unken lukt i källaren. Hur hon än vädrade försvann den inte. När hon diskuterat saken med maken Leif bestämde de att kontakta någon som kunde komma och se vad som var problemet och mäta fukten i väggarna. De hittade ett företag i Stockholm som kunde komma i slutet på veckan.

Efter att företaget mätt fukten visade det sig att det var betydligt värre än så. Fukten hade troligtvis funnits där länge och nu blivit till ett mögelangrepp. Därför räckte det inte nu att sätta in en fläkt för att torka utrymmet. Här krävdes en mögelsanering för att få bukt med problemet.

Mögelsanering hindrade angrepp att sprida sig

Lena hade frågat om hon inte bara kunde skrapa och borsta bort möglet. Men hon fick förklarat att det bara kunde göra saken värre. Möglet kunde sprida sig istället för att de blev av med problemet. Företaget de anlitade skulle använda speciella produkter som skulle sätta tvärstopp för tillväxten.

Efter att de gjort det skulle de använda en färg att måla med som gick in i materialet. Det skulle hindra möglet från att kunna få fäste igen. Det kändes tryggt att ha proffs på plats som visste vad de gjorde. Både Lena och Leif kände sig trygga med att lämna över hela projektet till företaget och låta dem arbeta ostört.

Du kan läsa mer om mögelsanering på denna sida: mögelsaneringstockholm.nu

9 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.