Med proffs på lackering i Stockholm blir gammalt som nytt

Lackering i Stockholm, en lösning för att fräscha upp butikslokalerna eller göra gamla möbler till nya. Lackeringen kan göras i många färger och olika finish.

Efter några år så kan det hända att ens butikslokaler ser lite slitna ut. Kunder som går in och ut i affären sliter på golvytor, dörrar och möbler och med tiden så behöver man se över möjligheterna till en renovering. Att lägga på ny färg och lack ger ju visserligen möjligheten att göra nya val av färger för att kanske ge sin business lite ny lyster.

Man måste ju inte alltid ha det som det varit innan. Kunder som har gått förbi butiken många gånger tidigare ser plötsligt något nytt och spännande. Kanske man ska titta in och se vad som har hänt?

Lackering kan vara ett vinnande koncept

Det finns en missuppfattning att lackering alltid innebär en glänsande finish som blänker under strålkastarljuset eller lysrören. Men så är inte fallet. Letar man upp en hantverksskicklig firma som utför lackering i Stockholm går det alldeles utmärkt att välja mellan flera sorters finish. Kanske vill man ha just högglans på ett vitrinskåp, eller en matt yta på stolarna. Det går att skräddarsy lackering precis efter sina önskemål och behov.

Ytan är inte allt. Men det är ju faktiskt det första som kunderna möter och det första intrycket har en betydelse. Tycker man att butiken har en högre potential än vad säljresultatet visar kan det vara en bra idé att sätta lite ny färg på väggarna.

11 May 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.