Maskinuthyrning i Malmö toppen för nystartade byggföretag

Maskinuthyrning i Malmö kan vara vägen framåt för dig som är ny i byggbranschen. Slipp dyra investeringar och tacka ja till projekt även om du inte äger utrustningen projekten kräver.

Byggbranschen går blomstrande tider till mötes. Behovet av bostäder i Sveriges alla storstäder är skriande och det gamla bostadsbeståndet räcker helt enkelt inte till för att alla som behöver bostad ska få en. Att bygga nytt är en självklarhet för alla storstäder med ambitioner att både växa och hålla kvar den nuvarande befolkningen. I Malmö växer helt nya bostadsområden fram även helt centralt. Att som kompetent entreprenör inte hoppa på det här tåget vore tjänstefel. Men det är inte bara att börja bygga. Förutom personal kräver ett bygge en hel del utrustning och maskiner som kostar skjortan att köpa in. Inte helt lätt att göra så stora investeringar i början av sin karriär som byggmästare. Lösningen för skånska byggare stavas maskinuthyrning i Malmö.

Bra ekonomi i maskinuthyrning

Genom att hyra in din maskinpark istället för att äga den själv sparar du in en hel del uppstartskostnader som annars lätt hade kunnat välta hela ditt nya företag. Att göra stora investeringar innan du kunnat fakturera för utförda uppdrag kanske inte ens är möjligt. Ägandet av en egen maskinpark innebär också en massa kostnader för skötsel, drift och underhåll. Du kan komma undan betydligt billigare om du hyr istället för äger. Kanske är det just maskinuthyrning som gör att även du som nykomling kan ta plats i den lukrativa byggbranschen. 

19 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.