Många fördelar med att välja papptak i Göteborg

Vill ni ha ett snyggt tak som inte kostar alltför mycket? Papptak är prisvärda och har flera fördelar. Här kommer några smarta tips för er i Göteborg.

Ett nytt tak kan kosta en hel del. Hur mycket det kostar beror till stor del på vilket slags material man väljer att lägga. Dyrast är tegel eftersom det också tar lång tid att lägga eftersom materialet är tungt och varje takpanna måste läggas på plats en i taget.

Vill man ha ett billigare alternativ ska man välja papptak. Takpapp går dessutom att lägga på alla typer av tak, även platta tak. Ett papptak smälter också in fint och låter i stället arkitekturen stå i centrum. Papptak är vanliga på lite mer moderna hus men passar även fint på hus med lite äldre arkitektur.

Hur mycket kostar ett nytt papptak i Göteborg?

Vill man lägga ett nytt papptak i Göteborg ska man ta hjälp av en takläggare som är specialiserad på just papptak. Men det är viktigt att man väljer en takläggare som enbart arbetar med material som är avsedda för nordiskt klimat. Då får man ett papptak som håller i minst trettio år.

Hur mycket det kostar att lägga ett papptak beror på ytan och arbetsåtgången. Är det ett tak med skorsten och takfönster kostar det vanligtvis lite mer då det är viktigt att alla genomföringar blir korrekta. Ta in offerter från några olika takläggare och jämför priser. Men ta även hänsyn till referenser.

23 Mar 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.