Måla tak i Stockholm

Ska ditt innertak målas om? Då har du mycket att vinna om du överlåter det jobbet till ett riktigt proffs. Resultatet blir perfekt och du slipper det krångliga och jobbiga utförandet.

Har du bestämt dig för att ditt innertak ska målas? Grattis, det kommer att bli så snyggt! Men vägen dit är kanske inte den roligaste. Det är nämligen jobbigt att måla tak. Riktigt jobbigt. Tänk bara på vilken arbetsställning man måste stå i – där kan man snacka om att mjölksyran kommer som ett brev på posten. Och det snabbt.

Sedan måste man även tänka på några viktiga saker innan takmålningen kan börja. Om det exempelvis är ett tak av trä med kvistar i så måste de spärras med en speciell färg, så kallad kvist- och spärrgrund. Man måste också täcka för allting undertill, så att det ej blir förstört om man råkar stänka eller droppa färg. För en hel del färgstänk kan man nog räkna med, det är svårt att undvika, tyvärr.

Anlita ett proffs i storstan

Vill man slippa fundera och bara så snabbt som möjligt få det snyggt, kan man anlita proffs istället. Och specialister på takmålning i Stockholm finns det gott om, så du behöver inte vara orolig för den biten. Det är bara att googla på ”takmålning” och ”Stockholm” så hittar du ett proffs nära dig. Då slipper du allt arbete och kan istället bara njuta av det fina slutresultatet. Inga funderingar på kvistgrundning, ingen mjölksyra, inget färgstänk – bara snyggt. På enklaste, möjliga sätt.

13 Jun 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.