Målare Kungsbacka - välj ett tryggare alternativ

Det finns flera skäl till varför man som privatperson bör överväga att anlita en målerifirma i Kungsbacka då det börjar planeras för att måla om i hemmet. Detta gäller oavsett om du tänkt dig att måla väggarna i vardagsrummet, golven i barnens rum, taket i köket eller om du ska måla fasaden utvändigt: en målare i Kungsbacka kommer att göra jobbet bättre än vad du klarar av.

Här nedan tänkte vi rada upp de fördelar som finns i att fatta det beslutet och, helt enkelt, peka på varför det är bra att anlita en målare:

  • Du kan slappna av: att måla kan på förhand verka ganska enkelt, men man blir snabbt varse om att det både är jobbigt och att det tar tid. Själva startsträckan där man ska täcka för, spackla, slipa, tvätta och i övrigt förbereda den yta som ska målas är jobbigast - men även viktigast. Dessutom glömmer många bort att man måste ordna med olika verktyg och annat som behövs - exempelvis en ställning för fasadmålning. Väljer du en målare i Kungsbacka så väljer du att kunna luta dig tillbaka.
  • Rot-avdraget. Idag kan du använda ditt Rot-avdrag och genom detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Det enda du behöver göra är att kontrollera att A) du är berättigad till Rot och B) att din målerifirma i Kungsbacka är registrerad för F-skatt. Båda dessa saker kan du kolla upp hos Skatteverket.
  • Hållbart och snyggt. Även om man lägger ner extremt mycket tid på sitt måleriprojekt så når man aldrig samma verkshöjd som en målare. Så enkelt är det och vad gäller färg så kan misstag visa sig i form av flammor eller där det underliggande materialet - färgen, exempelvis - syns igenom i ett visst ljus. Irriterande. En målare är en garant för ett perfekt jobb.
12 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.