Låt någon med erfarenhet sköta din överlåtelsebesiktning i Stockholm

För ett tryggt ägarbyte av bostaden bör man anlita någon med stor erfarenhet av yrket som utför professionell överlåtelsebesiktning i Stockholm med omnejd.

Bostaden ska byta ägare och det är lätt att för sakens skull och ett snabbt övertagande från den nya ägaren, konstatera att “ja men det ser väl bra ut” och lämna över nycklarna. Men riktigt så enkelt är det inte. Innan man lämnar över bostaden behöver den besiktigas. Överlåtelsebesiktning i Stockholm görs av legitimerade besiktningsmän som vet vad man bör titta efter.

Klokt är att försäkra sig om att bostaden är fri från fel innan man lämnar över den till dess nya ägare. Annars kan det komma surt efter om man upptäcker fel i bostaden som inte framgick eller åtgärdades innan. Ingen vill flytta in i ett hus som har exempelvis problem med fukt.

Överlåtelsebesiktning görs av de allra bästa i Stockholm

Ta kontakt med någon av de mest noggranna när du vill göra en överlåtelsebesiktning i Stockholm. En besiktningsman som undersökt hundratals bostäder vet vad man ska leta efter och var problem, särskilt i äldre hus, kan uppstå. Du får även tips på hur du ska åtgärda felen.

En seriös besiktningsman lämnar dig heller inte vind för våg när denne anser att jobbet är klart, utan följer gärna upp ärendet efteråt för att höra hur det har gått och om det finns något mer man kan hjälpa till med. Viktigt är att man känner sig trygg både som säljare och köpare.

25 Mar 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.