Låt en takläggare i Gävle besiktiga taket kostnadsfritt

Har ni ett tak som ni misstänker läcker? Vänta då inte med att åtgärda problemen utan kontakta en takläggare i Gävle för att få förslag på lämpliga åtgärder.

Ett läckande tak kan ställa till stora problem och leda till kostsamma fuktskador. Därför är det viktigt att man årligen besiktigar taket och åtgärdar eventuella problem omgående. Ibland räcker det med mindre reparationer som att byta ut en trasig takpanna eller att fästa en skorstensplåt som har lossnat.

En seriös takläggare åtar sig takbesiktning, underhåll, reparationer och givetvis också takläggning. Genom att låta en takläggare besiktiga taket i god tid får man reda på hur många fler säsonger taket klarar och när det är dags att byta ut det. Då hinner man planera för takbytet både praktiskt och ekonomiskt.

Ta in offerter från några olika takläggare

Vill man ha hjälp med takläggning i Gävle ska man först ta in kostnadsförslag. För att kunna lämna en korrekt offert måste takläggaren undersöka taket. En seriös takläggare gör detta kostnadsfritt utan att man förbinder sig till något. Man ska alltid konsultera minst två olika takläggare innan man bestämmer sig.

Det är viktigt att man kontrollerar den takläggare man tänker anlita. Detta kan man göra genom att be om referenser och ringa upp dessa och ställa frågor. Man kan också ringa Skatteverket och kontrollera att företaget verkligen är registrerat och inte har några obetalda skatter. Innan takläggningen påbörjas måste man också skriva ett ordentligt avtal med det man har kommit överens om.

29 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.