Låt en riktig plåtslagare i Stockholm renovera ditt tak

​​Det finns inga genvägar och det går inte att fuska när det kommer till plåtarbeten i Stockholm. Därför är det alltid bäst att anlita en riktig plåtslagare.

Det flesta arbeten en plåtslagare i Stockholm utför handlar om att lägga tak och se till att de blir så täta att inget vatten kan komma in. Det spelar ingen roll om det är en villa eller ett äldre flerfamiljshus i centrala Stockholm. Principen är densamma – ett bra förarbete så att plåten ligger fast och en grundlig avslutning där alla fogar görs regntäta.

Ett plåttak kan hålla sig snyggt i många år och behöver väldigt lite underhåll. Men plåt används inte bara till själva taket utan också runt skorstenar, fönster och till vindskivor. Har du ett tak med tegelpannor och vindskivor i trä kan det löna sig att anlita en plåtslagare i Stockholm för att byta till nya vindskivor av plåt. De ruttnar inte och behöver inte målas om.

En plåtslagare i Stockholm ser till detaljerna

Alla tak behöver en årlig översyn oavsett om du har tegelpannor eller plåt på taket. Höststormar kan göra att grenar blåser ner, vintersnön kan bli tung och fåglar kan bygga bon på våren. Då är det viktigt att du har ett säkert tak så att den som befinner sig där inte utsätts för fara.

Du som fastighetsägare ansvarar för säkerheten på taket. Anlitar du en utbildad plåtslagare i Stockholm får du hjälp att installera de stegar, glidskydd, räcken, gångbryggor och infästningar för fallskydd som numera är lagstadgade.

15 Apr 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.