Krävande jobb men snyggt resultat

Det mesta ska vara lätt att göra i dagens samhälle. Men i vissa fall kan det betala sig i skönhet och hållbarhet ifall du tar lite extra tid på dig. Som vid att lägga fiskbensparkett exempelvis.

Inom inredning finns det en del klassiker som aldrig verkar försvinna helt ur modet. En sådan klassiker är fiskbensparketten. Den där parketten som läggs som stavar som korsar varandra. Ett välkänt mönster, men också ett slags golv som är mycket hållbart och dessutom har en mycket lång livslängd. Däremot är det nog inte ett golv som du ska börja med om du aldrig har lagt golv förut. Det är absolut bäst att låta specialister på att lägga fiskbensparkett göra sitt jobb, för allra bästa resultat i slutänden.

Lite längre arbetstid för ett mer hållbart golv

Det som är bra med fiskbensparkett är att det är ett golv som är mycket lätt att laga och dessutom är det ett slipningsbart golv. För dig innebär det att du kan laga och slipa om golvet många gånger utan att behöva bryta upp det och lägga ett nytt. Det som tar längre tid att lägga och inte är det billigaste av golv, kommer du ändå att spara pengar på i längden. För även om fiskbensparkett har sitt specifika utseende kan du efter en slipning välja helt fritt gällande färgnyanser i lacken. Eller så kan du välja att måla golvet med en heltäckande färg helt i din smak. Det går snabbt och blir väldigt bra. 

15 Apr 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.