Huset i Bromma uppgraderades med badrumsrenovering

När det kommer till renovering är det bara fantasin som sätter gränser. Det vet Lena och Bengt som ville göra en annorlunda badrumsrenovering i Bromma. Då är det bra med kunniga hantverkare.

De trodde att andra skulle tycka att de var galna när de tillsammans beslutade sig för sitt badrum. De ville skapa synvillor genom att med olikfärgat kakel få rummet att se symmetriskt ut.

För att det skulle vara möjligt behöver de skickliga hantverkare. Efter att ha letat med ljus och lykta hittade de ett företag i Bromma som gillade idén och gärna åtog sig denna annorlunda badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Bromma som skapade rubriker

Tillsammans med hantverkarna satte de sig ner för att bestämma färger på kaklet. Här gällde det att vara precis för att få rätt effekt. Kakelsättaren hade gjort något liknande tidigare och visste hur de skulle gå tillväga.

De gick även igenom resterande delar av renoveringen för att kunna få prisförslag samt försäkra sig om att inredningen fanns hos företaget. Det visade sig att de hade tur och allt skulle bli enligt önskemål.

Företaget hade samarbetspartner inom de områden som krävdes och kunde planera arbetet på ett effektivt sätt. Samarbetet innebar även att fakturan innehöll hela renoveringen och att rotavdrag på arbetskostnaden var räknad på ett belopp.

Det var med spänning som Lena och Bengt första gång besökte badrummet. Kakelsättare hade lyckat att skapa precis den illusionen som de var ute efter och den synkade perfekt med all inredning. Badrummet glänste och såg ut att komma direkt ur en designtidning.

24 Nov 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.