Hantverkare i Stockholm är mångsidiga

När man anlitar hantverkare i Stockholm kan det handla om ombyggnad, renovering eller något annat. Dessa kreativa personer har ideer och förslag på det mesta, bara man vågar fråga.

Företaget började ta form och planeringen var nästan klar. Bianca var eld och lågor över sin nya business på internet. Frågan var bara var hon skulle arbeta. Tanken var att hon skulle börja med att sitta i köket, men hon insåg snart att det skulle bli logistiskt komplicerat med alla saker som skulle flyttas fram och tillbaka när måltider med familjen skulle intas. Dessutom kunde det ibland vara lite si och så med ordningen. Då arbetet involverade zoom skulle hon innan varje möte vara tvungen att städa.

Hantverkare fixade kontor i Stockholm

En bekant till maken var på besök när företaget kom upp i samtalet. Han visste tyvärr inget bra kontor att hyra som dessutom hade bra hyra. Varför gjorde de inte bara en utbyggnad på huset och inredde hennes kontor där? Bianca tittade på sin man som hon fått en uppenbarelse. Han hakade på direkt och sa att det var en fantastisk ide.

Det var så kontoret började ta form. Ett företag med hantverkare i Stockholm fick uppgiften att rita och senare bygga en utbyggnad på huset. Nu kunde hon kliva in och jobba i lugn och ro även när barnens kompisar kom på besök. Efter arbetsdagens slut gick hon därifrån och stängde dörren efter sig. På så vis hittade hon ett sätt att sära på jobbtid och fritid på ett smart sätt. Läs mer om hantverkare på denna sajt: https://www.hantverkarestockholm.biz/

26 Jan 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.