Håltagning skapade hem för hundar i Västerås

Ibland behöver man skapa yta för att sedan skapa mindre rum. Genom håltagning kunde detta göras för hundarna som behöver omsorg under dagen i Västerås.

Nu skulle drömmen gå i lås. Petra älskade hundar och hade länge funderat på att öppna ett hunddagis. När ett hus nära hennes hem i Västerås blev ledigt slog hon till och köpte det. Egentligen passade det inte alls då det lilla huset hade massor av små rum som var helt fel för hennes verksamhet.

Innan hon gett sig in i budgivningen hade hon pratat med en bekant som arbetade med håltagning i Västerås för att se om det var möjligt att ta bort vissa väggar för att skapa yta. Då kunde hon bygga mindre rum för varje hund som kunde inredas mysigt och ge djuren lugn och avskildhet om de behövde.

Perfekta ytor med håltagning

Vännen hade följt med och tittat på huset och genast sagt att det kunde låta sig göras. Så hon lade ett bud som husägaren inte kunde tacka nej till och fick det med det samma. Vännens företag i Västerås som arbetade med håltagning fick jobbet att hjälpa henne så att hon så snart som möjligt kunde sätta igång och inreda.

Hon hade räknat på ytorna som krävdes och med håltagningen skulle hon få plats med åtta hundar. Det var kanske inte så många men nu hade hon funderingar på att ta hand om de fyrbenta när ägarna skulle resa bort. Det skulle bli fantastiskt att umgås med dessa “pälsklingar” dagarna i ända. Hon kunde knappt vänta.

Hitta mer info om håltagning på denna sida: håltagningvästerås.se

15 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.