Gör förändringar med en målare i Danderyd

Om man nu tror att det är en tapetsör som sätter upp tapeter i Danderyd så har man fel. En tapetsör klär om möbler. Skall man få det fint på väggarna så är det en målare som gör jobbet i Stockholm.

Ibland längtar man bara efter en förändring hemma. Man kan möblera om och byta gardiner, men det räcker inte. Soffan kan bara stå på två ställen och sängen får bara plats längs ena väggen. Det går inte att variera så väldigt mycket. Vågar man då ta steget och ändra färg på väggarna så blir det en verklig förändring.

Först måste man ju välja rätt tapet. Sedan kommer alla lister. Det är spännande att välja sin nya miljö. Om man anlitar en målare redan på planeringsstadiet kan man få många nya idéer. De vet inte bara hur man gör ett bra jobb, utan har också erfarenhet av vilka färger som brukar passa bra ihop.

En seriös målare gör sitt jobb bra från grunden

Att måla en bostad är en investering. Då är det viktigt att det blir snyggt och att det håller. Det tråkiga förarbetet med slipning och spackling är förutsättningen för ett bra jobb. Hantverkare vet och drabbas inte av otåligheten att se färg eller tapet på väggen. En målare investerar tid i grundarbetet, för de vet att det är då färgen och tapeten kommer till sin rätt. Den tiden blir till en investering i lägenheten, eftersom man får ROT-avdrag för arbetet. Läs mer om målning på denna sida: målaredanderyd.se

25 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.