Golvslipning för hemmafestare i Göteborg

Golvslipning är en helt okej bieffekt efter en hemmafest i syfte att ära staden Göteborg. Stilettklackar och parkettgolv kommer tyvärr inte helt överens.

Många som bor i glada, goa Göteborg gillar att göra det. Faktiskt gillar de att bo i Göteborg så mycket, att de brukar fira det med en redig hemmafest till Göteborgs ära någon gång varje sommar. Och resultatet blir alltid likadant. Parkettgolvet blir helt sönderkört av höga klackar.

Vissa menar att göteborgare gillar praktiska skodon. De som påstår detta kan aldrig ha varit i Göteborg. Här är stilettklackarna fortfarande högsta mode, och när det är hemmafest med GBG-tema är det ett självklart val att sätta på fötterna. Synd på golvet bara, men det bryr sig ju bara lägenhetsägaren om.

Golvslipning och golvläggning i Göteborg

Och knappt ens det. För det är faktiskt så billigt och enkelt att slipa golv i Göteborg att en hyfsat välbärgad göteborgare kan unna sig den lyxen en gång om året. Dock kan det vara värt att ta i beaktande att ett parkettgolv inte kommer kunna slipas hur många gånger som helst. Men då är det ju i och för sig bara att lägga in nytt.

Det kan till och med vara så att samma firma som utför golvslipning i Göteborg också kan stå till tjänst med golvläggning. Sannolikt kan de i alla fall ge en bra kontakt till en firma som kan. Fråga nästa gång du har golvsliparen hemma, och dubbelkolla hur många fler gånger du har på dig att slipa golvet som ligger.

26 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.