Golvslipning - ett miljövänligt alternativ

Är du igång och renoverar där hemma och funderar på vad du ska göra med dina gamla trägolv? Den bästa lösningen är att utföra en golvslipning för det är klimatsmart och ekonomiskt.

Många som renoverar river ut allt och köper nytt, men det är så onödigt när det går att behålla så mycket gammalt och istället bara göra en uppfräschning. Något som verkligen kommer att göra dig glad är om du bestämmer dig för att göra en golvslipning istället för att slänga ut de gamla golven där hemma. Framför allt så är det ett miljövänligt alternativ. Gamla trägolv som inte ser mycket ut för världen kan med några enkla trix se helt fantastiska ut. Det är med hjälp av golvslipning och en efterbehandling som du får dina trägolv att skina vackert. Du kommer att bli så nöjd och samtidigt gör du en tjänst för miljön. För att ta hand om gamla saker och göra dem fina igen är verkligen miljövänligt. Att utföra en golvslipning är verkligen klimatsmart och det kostar inte så stora pengar heller.

Olika behandlingsmetoder

Så vad är det bästa att behandla golven med? Det beror på vilket rum det är, om du har slipat golvet i köket så kan det vara aktuellt med lack som efterbehandling. Lack står emot väta bra och passar därför fint i ett kök. Andra tillgängliga behandlingar är exempelvis vax, såpa, olja och även färg. De får alla olika slutresultat, så det är en smaksak. Välj vad du själv tycker är fint. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: https://www.golvslipningdanderyd.se/ 

25 Nov 2020

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.