Golvläggare i Stockholm som även erbjuder måleritjänster

Funderar ni på att fräscha upp er lägenhet i Stockholm? Glöm då inte bort golven. Anlita en golvläggare som både målar, tapetserar och lägger in nya golv.

Känns lägenheten trist? Drömmer ni om ny färg på väggarna? Att fräscha upp bostaden genom att måla om väggarna i en ny och spännande kulör behöver inte vara särskilt dyrt. Men för att få ett riktigt snyggt resultat får man inte glömma bort att också göra något åt golven.

Ett trist och slitet golv kan nämligen helt förta hela intrycket. Särskilt som golvet är det första man lägger märke till då man kommer in i ett rum. Har man ett slitet trägolv kan man låta en golvläggare slipa om det och lägga på en snygg ytbehandling som passar rummet. Men är golvet väldigt slitet kan det vara bättre att byta ut det.

Golvläggare i Stockholm som delar med sig av tips och råd

Den som vill fräscha upp sin lägenhet kan exempelvis anlita Stockholm Golv & Måleri för golvläggning i Stockholm, men även för golvslipning och måleriarbeten. Att låta ett och samma företag sköta hela renoveringen blir ofta billigare än att anlita flera mindre firmor. Som privatperson kan man även använda sig av rot-avdraget.

En erfaren renoveringsfirma kan också hjälpa till med färgsättning, val av golv och komma med förslag på olika ytbehandlingar för golv. Men det är så klart bra om man på ett ungefär vet hur man vill ha det. Behöver man inspiration kan man alltid titta i olika inredningstidningar eller leta upp bilder på nätet.

3 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.