Golvet glänser efter en golvslipning på Lidingö

Om du har ett gammalt trägolv som är slitet kan du beställa en golvslipning på Lidingö. Att slipa ett trägolv är ett bättre alternativ än att köpa ett nytt.

Det finns många olika slags trägolv och de är mycket vackra när de är nya och har en vacker glans. Med åren kan det uppstå fula repor och golvet tappar sin forna glans efter en tid. Du kan givetvis köpa och lägga in ett nytt och vackert trägolv om du vill det.

Annars är det en mycket god idé att slipa golvet istället, det är både billigare och miljövänligare. Du kan kontakta en firma på Lidingö som är experter på just golvslipning. Det går att slipa alla typer av trägolv som till exempel massiva trägolv, parkettgolv, fiskbensparkett och lutade furugolv.

Golvslipning kräver en hel del förkunskaper

Det kan kännas lockande att slipa ett golv på egen hand, men det är inte så enkelt som det låter. Du måste ha en hel del kunskap om verktyg, material och slipmaskiner för att resultatet ska bli bra. Om du hantera en slipmaskin på fel sätt kan du orsaka sprickor eller fula märken på trägolvet.

Låt istället professionella golvslipare på Lidingö ta hand om din golvslipning. Då kan du känna dig trygg i att slipningen utförs korrekt med ett vackert och hållbart resultat. Golvet kan också få en ytbehandling som lack, hårdvaxolja, bets, lut eller olja. Vad du bör välja för sort beror på vilken typ av golv du har. Mer om golvslipning på Lidingö kan du läsa på: www.golvslipninglidingö.se.

24 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.