Förvaltning Stockholm - hitta rätt företag

Hur viktig är egentligen förvaltning i Stockholm för en BRF eller för en fastighetsägare? Vi skulle säga att det är en fråga som är direkt avgörande för den ekonomiska situationen och framtiden - samt för trivseln hos de boende. Att som BRF eller fastighetsägare hitta rätt partner för förvaltning i Stockholm är något som kan spara enorma pengar och som samtidigt också kan skapa en mer attraktiv förening att leva och bo i.

Vad är då förvaltning i Stockholm? Det är en tjänst som har väldigt många förgreningar och där du som fastighetsägare kan presenteras en massa olika alternativ och tjänster som inkluderas i lösningen. Förvaltning i Stockholm kan handla om allt från att företaget du anlitar sköter all administration med hyresbetalning, vidare till att de tar hand om alla upphandlingar för snöröjning, för exempelvis gräsklippning, för trappstädning och för allt annat som tillhör den dagliga skötseln av fastigheten och den tillhörande marken.

Förvaltning innebär dock även underhåll och just den punkten är enligt oss den absolut viktigaste. Det är via ett gediget underhåll och en god planering av framtida åtgärder som de stora pengarna kan sparas.

Underhåll som sparar pengar

Förvaltning i Stockholm sett ur detta perspektiv innebär att företaget ni anlitar tar ett krafttag om allt som rör underhållet av era fastigheter. Allt från tak vidare till energilösningar, vatten, avlopp, ventilation och vidare till exempelvis förråd och tvättstugor kontrolleras regelbundet och med ett syfte som ligger i att planera för framtida åtgärder. Ser man till akuta skador så kan sådana i många fall pareras och undvikas genom ett gediget underhåll och en underhållsplan.

Menas: om en bergvärmepump med 20 år på nacken går sönder så är detta sällan en slump - det är något som man bör ha med i beräkningen. Ett företag inom förvaltning i Stockholm har - förutsatt att de har gjort rätt - redan planerat för ett byte, tagit in offerter och har nya lösningar på plats innan den gamla gått sönder. Samma sak gäller för ett tak, tvättmaskiner och så vidare.

Investeringar som bär frukt

Man planerar för framtiden och genom detta så sparar man också en massa pengar. Förvaltning innebär även att man tar investeringar som kan bli lönsamma för framtiden. Solpaneler, laddstationer, energisnåla fönster och så vidare: man betalar för att tjäna pengar i det långa loppet. Med rätt förvaltning så är det aldrig tal om kostnader, allt handlar om investeringar!

28 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.