Fixa fasaden och höj värdet

Är du husägare, men går i säljtankar? Eller har du kanske hus eller lägenheter som du vill använda för uthyrning? Oavsett vilket måste du se till att fastigheten visar sig från sin bästa sida.

Ska man sälja eller hyra ut sin fastighet bör man se till att den drar till sig intressenter. Den måste locka folk, annars blir det ingen affär. Ju fler som är intresserade, ju bättre affär kan man oftast göra. Därför bör man lägga ordentligt med krut på husets fasad. Som alla vet är det viktigt att göra ett bra första intryck, och det finns inget undantag för fastigheter. Precis samma universala regel gäller där. Och fasaden är faktiskt det som möter potentiella köpare allra först.

Ta hjälp av proffs

Om man ska renovera fasaden är såklart det bästa att ta hjälp av de som kan. Det finns företag som arbetar specifikt med fasadrenoveringar. Då vet man att man har med proffs att göra. De kan oftast hjälpa till oavsett material och utseende på fasaden. För fasader finns ju i många olika utföranden. Trä, betong, tegel, eternit, puts …

När man ändå har med proffs att göra kan man be dem göra en kontroll av isoleringen – behövs det möjligen tilläggsisoleras? Ser man till att isoleringen är god blir energiförbrukningen lägre. Även detta kommer hjälpa till att höja värdet på fastigheten. Antingen med högre slutpris vid en försäljning, eller genom att sänka uppvärmningskostnaden för dig som tänker hyra ut. En fasadrenovering ger enbart fördelar! Läs mer om fasadrenoveringar på denna webbsida: fasadrenoveringgöteborg.se

14 May 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.