Fasadrenovering gör en stor skillnad

Är det dags att rusta upp den gamla kåken? En fasadrenovering kan få ditt hus att kännas som nytt. Ge huset ett lyft som kommer synas, och njut i ditt fina hem.

Det är inte konstigt att fasaden slits med tiden, den står ständigt emot olika väder som ligger på och sliter på den efter hand. Solen gör sitt till också. Har man dessutom ett trähus så har man ett material som är levande och som man behöver ta hand om. Det finns många saker man kan behöva fräscha upp på sitt hus, och det finns bra hantverkare som är experter på dem alla.

En fasadrenovering kan handla om olika saker. Det kan vara allt från att byta ut delar, till att enbart måla om. Men det kan även vara att installera nya fönster. Varför inte ta ett helhetstag när du ändå bestämt dig för att fasaden behöver en uppfräschning? Det finns experter som tar sig an allt.

Det lönar sig att göra en fasadrenovering

Det säger sig självt att saker varar längre om man håller dem i bra skick och byter ut det som är dåligt i tid. Det som inte hålls efter blir med tiden mer och mer förstört, och till slut kanske det inte går att rädda. Detsamma gäller med ens hem. Visst kostar det att göra en fasadrenovering, men det lönar sig.

Ert hem kommer att hålla en högre standard och bli mer hemtrevligt. Men dessutom ökar en fasadrenovering värdet på huset. Så om ni ska sälja visar det sig att priset blir ett annat med en renoverad fasad.

7 Sep 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.