Entresol passade perfekt för bilverkstaden

Saknas ytor för förvaring? Då är det en bra idé att sätta sig ner och se över rumsplaneringen. Entresol är ett smidigt system för att kunna optimera utrymme.

Den lilla bilverkstaden hade under åren fått en större och större kundkrets. De släckte tvåor efter besiktning. Gjorde årlig service på bilar. Bytte däck och lagade diverse problem. Nu hade Peter som ägde företaget fått erbjudande om att köpa lokalen som låg vägg i vägg. Den var intressant av den anledningen att det egentligen var ett helt tomt rum.

Det hade nämligen varit många kunder som efterfrågade en möjlighet att kunna förvara de däck som inte användes hos bilverkstaden. Så föddes idén om ett däckhotell. Med den tomma lokalen kunde de skapa en typ av lagerutrymme som passade just för att förvara kundernas däck. Det skulle bli ett enkelt sätt att öka inkomsten.

Entresol levererade

Innan de svarde grannen googlade Peter och hittade ett företag som jobbade med konceptet entresol. De hade olika typer av ställningar som gjorde att man kunde maximera förvaringsytor. Efter att ha läst om de hjulställ de kunde leverera gick han in och tackade ja till att köpa den tomma lokalen.

När kontraktet var påskrivet kontaktade Peter företaget som med hjälp av information från honom kunde göra en 3D ritning på hur de skulle kunna utnyttja ytorna. Han fick en offert som såg bra ut och snart var de igång med planeringen. Ryktet om detta började sprida sig till kunderna som genast började ringa och boka plats för sina däck. Läs mer om entresol på denna sida: https://www.entresolplan.nu/ 

27 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.