Enkelt med en snickare från Uppsala

Att anlita en snickare tänker man sig att man gör vid husrenovering och nybyggen. Men en snickare i Uppsala kan även hjälpa till med mindre jobb som i slutändan gör stor skillnad för de boende.

Huset som Karin och Kristian hade köpt var hur mysigt som helst. Nyrenoverat och inflyttningsklart hade det bara stått där och väntat på sina nya ägare. Paret tyckte det var skönt att inte behöva göra allt själva då det inte riktigt var deras grej.

Det fanns en sak som behövde fixas i sinom tid. På gräsmattan fanns en altan, om man nu kan kalla en ensam platå för det. Den skulle rivas och nytt gräs skulle sås. Eller så skulle det kanske bli ett litet grönsaksland. Men ödet ville annorlunda.

Snickaren skapade en dröm

Av någon anledning började alla besökare tala varmt och drömmande om den märkliga altanen. De blev förskräckta när Karin och Kristian berättade att den skulle rivas. Det kunde de inte göra, utbrast alla förskräckt. Men de stod fast vid sitt beslut.

En firma med snickeritjänster i Uppsala kom för att ta hand om det så kallade eländet. Snickaren reagerade precis som alla gäster som varit där: “Ska ni verkligen riva den? Den kan bli jättevacker om man fixar till den.”

Så kom det sig att snickaren ordnade nytt virke samt målade och lackade. Och visst hade alla haft rätt. Med många pelargoner och fina utemöbler blev altanen som tagen ur en romantisk film. Tänk att de inte hade insett denna möjlighet själva!

15 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.