En pooldammsugare håller poolen ren och fin

Har du skaffat en egen pool? Vet du hur man håller en pool ren? Det finns dammsugare som gör ett fantastiskt jobb med rengöring av poolen. Här nedan kommer lite information du kan läsa.

Har du en pooldammsugare till hands när du skaffat pool kan du skatta dig lycklig. Det är nämligen det mest perfekta verktyg du kan ha för att hålla din pool skinande ren. Det har aldrig varit enklare att hålla borta både grus och sand. En ren fröjd att dammsuga på det här sättet. Partiklarna nere i poolen sugs upp med hjälp av en speciell typ av vakuumpump, därefter filtreras de i en behållare som du lätt som en plätt tömmer när den är full. Enklare kan det inte bli.

Olika typer av pooldammsugare

Det är inte så stor variation på dammsugarnas funktion. Alla suger upp smuts såsom sand och grus från botten, men en del har sladd och andra är drivna med batteri. Vilket du föredrar är lika individuellt som i andra sammanhang. En batteridriven har den uppenbara fördelen att du slipper oroa dig för att snubbla på sladden eller trassla in dig i den. Men har du vanan inne sedan tidigare när det gäller dammsugning ska det inte orsaka några som helst problem.

En del dammsugare kommer med kompletterande verktyg, som till exempel en borste och ett väggfäste, vilket kan vara bra att ha till hands. Mycket praktiskt när man vill hänga dammsugaren på väggen för att lätt kunna nå den då det behövs.

29 Aug 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.