En målerifirma i Stockholm gjorde underverk

Ibland kan det vara svårt att tro att det går att göra ett gammalt, slitet hus vackert igen. Detta gällde paret Nilsson som ändå bokade in en målerifirma i Stockholm för att ta hand om villan.

Trots att det såg ut som ett hopplöst projekt kunde de inte låta bli att köpa den gamla villan som låg i utkanten av huvudstaden. När köpet var klart satt de ute på gräsmattan framför huset och begrundade sin nya egendom. Vad hade de gjort?

De hade köpt huset trots allt då de plötsligt vunnit en stor del pengar. Här på gräsmattan bestämde de nu att låta hantverkare gå lös och göra allt i sin makt. Där de satt ringde Kristian ett samtal till en målerifirma han hört mycket gott om och de skulle skicka en medarbetare under eftermiddagen.

Proffsig målerifirma i Stockholm

Paret hade gått igenom huset nogsamt innan hantverkaren kom. De gav henne tid att själv få en uppfattning medan de själva åkte för att handla. Väl tillbaka satte de sig tillsammans med Lena, som hantverkaren hette, och hon fick ge sin syn på saken. Lena berättade om rot-avdrag på arbetet de skulle utföra. Paret Nilsson var imponerade och sa att de gärna ville ha ett prisförslag.

Två månader senare dukades det upp med buffé på gräsmattan de först begrundat huset ifrån. De kunde inte tro sina ögon. Det hade fått en ny glans och tycktes lysa stolt där det stod. Hantverkarna bjöds till bords och Kristian höll ett varmt tacktal till dem allesammans

4 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.