En målare på Södermalm är allt du behöver

En målare på Södermalm känner sitt område. Han vet hur en stuckatur ska målas. Han vet vilken färg som passar. Dessutom kan han hjälpa dig med mer än målning.

En målare på Södermalm har ofta ett tungt ansvar vilande på sina axlar. Här slår historiens vingslag. Här finns det gott om gamla fina våningar som behöver en kunnig hand för pietetsfullt arbete när det ska målas om. Man kan inte köra med roller över stuckaturer, och man får inte fördärva gamla fina massiva och såpskurade golv genom att måla över dem med plastfärg.

Som tur är så känner målaren på Södermalm sin omgivning väl. Han vet hur man bevarar de gamla miljöerna. Han vet hur man målar en stuckatur. Faktum är att han förmodligen också vet hur man slipar ett gammalt trägolv. Dagens målare kan nämligen ofta mycket mer än att bara måla.

Diskutera med målaren

Om du behöver ha något renoveringsarbete gjort i din lägenhet på Södermalm så är det en självklarhet att du ska anlita en målare som verkar i detta område. Om du är osäker på vad som behöver göras, eller vilken typ av färg eller kulör som skulle fungera bäst, så ger han dig råd kring detta också.

Och som sagt, ifall det är mer än målning som behöver göras så är chansen god att han kan ta hand om det också. Antingen gör han det själv eller också sköter han kontakten med någon annan hantverkare som han brukar samarbeta med. Och du själv kan bara luta dig tillbaka. Hör av dig till en erfaren målare här: www.målaresödermalm.se

31 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.