En elektriker i Tyresö kan det mesta du behöver hjälp med

När det gäller elektricitet är en elektriker en hantverkare som du ofrånkomligt behöver ha tillgång till. Lär känna en elektriker från Tyresö! Det är bra, när du sedan behöver anlita en.

Det är få hantverkare som har en sådan särställning som elektriker, vare sig de är verksamma i Tyresö eller i övriga landet. Deras jobb får nämligen inte en lekman göra. Det finns strikta regler och säkerhetsföreskrifter när det gäller elektricitet. Det finns både låg och hög spänning. Vid arbete med högspänning kan en olycka ske på två röda sekunder och ha ihjäl en människa fortare än vad du kan föreställa dig. En stöt räcker. Sedan är det över. Det är lätt att förstå att det måste vara behörig personal på plats då det är dags att göra något med elen då det handlar om högspänning.

Enklare uppdrag för en elektriker

För att du som elektriker ska kunna arbeta mer eller mindre med allt inom el krävs det inte bara en god utbildning. Du behöver även ha en särskild behörighet. Det innebär att du därmed har ansvaret för alla de jobb som du gör, men du kan även ha ansvar för det jobb dina arbetskamrater eller anställda gör. Det är du som är kontrollerar att det är gjort på ett säkert sätt. Även om det är en så enkel sak som att koppla in en spis rätt. Det gäller nämligen att den inte placeras för nära vatten och därmed kan bli strömförande. Läs mer om elektriker på den här hemsidan: elektrikertyresö.nu

25 Jan 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.