Elektriker skapar trygghet för familjer i Täby

Med barn i hemmet är det viktigare än någonsin att se över säkerheten. När de börjar krypa lurar många faror. En elektriker i Täby kan hjälpa med att barnsäkra.

Äntligen skulle Anna och Krister bli föräldrar, något som de längtat efter länge. Alla saker var köpta och iordningställda för den lilles hemkomst. Men så vid en middag hos goda vänner fick de veta att det fanns mer att göra. Så länge den lille låg i sin vagn var allt lugnt, men när denne började röra på sig lurade faror överallt. Anna och Krister lyssnade storögt på historier om saker som gått fel då människor glömt att säkra elen i sina hem.

Täbyelektriker fixade allt

Fasan för vad de små liven skulle kunna råka ut för fick Anna att ringa en elektriker i Täby direkt då de öppnade måndag morgon. De lovade skicka över en elektriker för att se över hemmet.

När elektrikern Kristin kom gick de igenom huset. Den stora grejen var kontakterna som skulle få skydd. Bakom TV:n hittade hon massor av sladdar. De kunde nås av barnet när denne började krypa. Då tänderna kommer biter de gärna på allt. De fick tips om att inte ladda telefonen så att barnet kunde få tag på sladden. Kristin rekommenderade även att de säkrade spisen så att barnet inte kunde komma åt den och bränna sig.

Anna och Krister var så tacksamma över elektrikerns råd. Nu kunde de tryggt låta den lille krypa på golvet när den tiden kom.

16 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.