Elektriker i Stockholm installerar vitvaror

Hur mycket kunskap krävs vid elinstallation? Som lekman får man idag gör många elinstallationer. Om man har kunskap om hur man gör. Osäker? Då är det bäst att ringa en elektriker i Stockholm.

Äntligen hade Anns dröm gått i uppfyllelse. En kompis som arbetade som snickare hade byggt hennes egna tiny house. Det enda han inte kunde hjälpa henne med var installationen av spis, vitvaror och en tvättmaskin då han hade fullt upp. Men dessa saker kunde man installera själv utan utbildning sa han, och tillade att det krävdes att man hade kunskaper om hur man gjorde. Lite moment 22 tyckte hon, men sa inget. Om sanningen skulle fram var hon lite skraj för allt som hade med el att göra och ringde en elfirma för att boka in en elektriker.

Elektrikern fixade tiny house i Stockholm

Elektrikern Niklas kom en tidig morgon, och Anna hade bryggt kaffe hemma hos sin mamma för att kunna bjuda på. Hon visade honom allt hon ville ha hjälp med och han satte igång. Det kändes skönt att en kunnig person tog hand om installationerna. Då kunde hon sova gott i sitt nya hem utan att oroa sig för att något skulle hända.

När han installerat tvättmaskinen erbjöd han sig att installera handdukshållare i badrummet om hon önskade. Varför inte passa på när rotavdraget sparade henne 30 % av arbetskostnaden? Något hon lovade fundera på. Men för tillfället kände hon sig mer än nöjd och tackade honom för att han kommit till hennes undsättning så snabbt.

13 Jan 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.