Dags för golvslipning i Täby

Golvet hade tagit mycket stryk under åren. Nu var det dags att villan i Täby skulle få besök av en firma som jobbar med golvslipning, för att få ett nytt liv.

Livet som golv i Täby är inte alltid lätt. Det är golvet som får ta stryk när små barn leker med bilar eller provar på att åka rullskridskor inomhus. För att inte tala om när hunden fått en dusch och far runt som en galning i huset, med klor som repar friskt. Och kanske är det ändå värst att få en tung soffa dragen över sig, när det ska möbleras om för tjugonde gången.

Som tur är så finns det något som är mer eller mindre som ett spa för ett golv. Det kallas för golvslipning och innebär att gedigna golv får sin fula yta bortslipad. Istället kommer ytan under fram och gör att golvet ser helt nytt ut igen. Lite som magi, på ett sätt.

Golvslipning för slitna golv i Täby

När golvet inte längre går att få snyggt, hur mycket man än dammsuger och tvättar, då kan det vara dags att slipa golvet. Man behöver helt enkelt skapa en ny yta som man därefter kan behandla med färg, olja eller lack.

Om man vill göra det enkelt för sig så anlitar man då en firma som jobbar med golvslipning i Täby. De är proffs som utför golvslipningar varje arbetsdag, och vet därför också exakt hur man ska slipa ett golv för att få fram det där perfekta resultatet.

21 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.