Chevron golv - ett gott val

Letar du efter det perfekta golvet som ska hålla i en evighet och vara lika klassiskt vackert år efter år. Då kanske du också söker efter ett Chevron golv!

När Mimi och Jonas köpte sin nya villa i Stockholms skärgård tänkte de först att de skulle behålla golvet som låg i huset. Det var ett helt okej golv, tyckte de. Ingenting särskilt, men med tanke på att de hade små barn ville de renovera så lite som möjligt.

Dessvärre upptäcktes ganska fort att golvet var fuktskadat och att de skulle bli tvungna att lägga nytt golv. De bestämde sig för att åka till ett showroom och se vad marknaden hade att erbjuda. Mimi hade fått tips om någonting som hette chevrongolv och de gav sig iväg för att undersöka om det skulle kunna passa.

Chevron golv gjorde succé

Hela familjen packade in sig i sin Toyota Rav och gav sig iväg. När de kom fram blev de först lite chockade av mängden golv som fanns och visste inte vad de skulle välja. Mimi högg tag i en expedit och frågade om de möjligtvis sålde chevrongolv?

Expediten sken upp och visade dem raskt bort till rätt del av den stora lokalen. Mimi, Jonas och till och med barnen föll pladask och bestämde sig på stört att det var ett chevrongolv som de skulle ha. Frågan var nu bara vilken ytbehandling de skulle välja? Deras äldsta son som hette Abbe tyckte absolut att de skulle välja Abbekås och så fick det bli. Detta mörkbruna golv enades hela familjen om skulle passa perfekt.

22 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.