Braskaminer med mysfaktor i Göteborg

Äntligen hade familjen fått råd att satsa på en dröm. Att välja en av alla braskaminer i Göteborg, för att värma och pryda familjens fritidshus vid kusten.

Det var med lystna ögon som man såg in genom fönstret på grannarnas braskaminer, när man var ute och tog sina kvällspromenader vid fritidshuset. Och det var med stor längtan som man hade letat runt bland butiker i Göteborg. Detta för att fönstershoppa och drömma om dagen när man själv skulle kunna få den där eftertraktade mysfaktorn.

Men eftersom det inte hade funnits någon skorsten så var det en idé som hade tagit ett par år att genomföra. Bara inköpet av det lilla huset hade tömt kontot och lån var inte heller något som man ville ha. Så det var bara att spara och invänta tillfället, som nu äntligen hade kommit.

Installera braskaminer i Göteborg

Under det dryga året som gått, sedan man hade köpt huset, så hade man sökt en hel del på internet med orden “braskaminer Göteborg”. Och där hade man hittat en firma som inte bara sålde kaminerna utan även installerade dem.

Nu var en kamin vald och en dag bokad, när den efterlängtade installationen skulle ske. Men för att montörerna skulle få arbeta i fred så hade man varit och lämnat nyckeln och valt att inte åka för att titta förrän allt var klart. När samtalet kom så fanns det nästan inte ens tid att ta på sig jackorna innan hela familjen var på väg ut genom dörren med destination fritidshuset.

Du kan ta reda på mer om braskaminer på denna sida: braskaminergöteborg.se

20 Feb 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.