Beställ din golvslipning på Södermalm

Det är en god idé att du anlitar en firma för att utföra din golvslipning, så att din bostad på Södermalm blir trevlig och känns upprustad. Ett snyggt golv gör mycket för trivseln i ett rum.

Man kan göra mycket fint med små medel, och en golvslipning är en åtgärd som kan kännas som ett underverk. Du kanske har haft tur och fått tag i en bostad med fint läge på Södermalm. Möjligen funderar du på att fixa till lite där. Finns det i grund och botten fina golv som har slitits och missfärgats med åren, är det både praktiskt och smart att anlita golvsliparen. Det är mycket billigare än att lägga ett nytt, man är rädd om miljön och återanvänder det som finns.

Slipdammet samlas upp i maskinen

Det är rent ut sagt knepigt att slipa golvet själv, för det blir lätt fel och ojämnt. Därför är det bäst att låta en yrkesman göra det, för de vet vilka misstag man ska undvika. När du anlitar ett proffs för din golvslipning på Södermalm ser det lätt ut, men tänk på att det är en van golvslipare som kan hantera maskinen rätt. Du behöver inte ha slipdamm i hela huset, för de moderna slipmaskinerna samlar in dammet direkt.

När din golvslipning är klar ska du bestämma vilken ytfinish du vill ha. Ett hårt golv kan man ha hårt lack på, medan ett mjukt och rörligt golv skulle få ett hårt lack att spricka. Prata med golvfirman om vad som kan passa.

6 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.