Badrumsrenovering tog tid i Huddinge

Det finns spännande saker att använda när det är dags för badrumsrenovering i Huddinge. Specialdesignade handfat eller gammaldags badkar gör det lilla extra.

Trots att ettan var väldigt liten hade den ett ganska stort badrum. Lite ovanligt, men det var det som hade fått Anna att fastna för lägenheten från början. Hon behövde inte särskilt mycket plats men älskade att ligga i badet i timmar vilket skulle bli möjligt här. Det gällde bara att hitta ett badkar.

Hon hade hittat ett företag som kunde ta sig an den badrumsrenovering hon planerat. Då hon ville ha lite speciella inredningsdetaljer tog det dock lite tid innan de kunde komma igång. Ett nytt kakel skulle upp på väggarna. Ja, det var nytt för henne men hade gamla anor. Det var en av anledningarna att det tog tid att hitta.

Badrumsrenovering – ett drömprojekt

Som tur var hade hon hittat en hantverkare som utförde renovering av badrum i Huddinge och hade ett gott öga till gamla inredningsdetaljer. Han lovade hjälpa henne. Förutom kaklet ville hon ha ett gammalt badkar med lejontassar. Hantverkaren hittade kaklet och de kunde sätta igång med hennes badrumsrenovering i Huddinge. Ett vackert rum växte fram för var dag som gick.

När badrummet nästan var klart fick hon veta att hon vunnit budgivningen på badkaret hon ville ha. Det skulle bli perfekt och hon kunde med hjälp av en vän hämta hem det. Även hantverkaren blev exalterad när han fick se den gamla klenoden. Badkaret med lejontassarna i guld skulle bli kronan på verket i det stilrena badrummet.

9 Dec 2022

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.