Arbeten inom ett brett område

Arbeten som handlar om trädgården och allting runt omkring huset kallas för markarbete. Det finns företag man kan hyra in som hjälp när man vill göra om eller bygga något kring sitt hus.

Vill ni lägga nya stenplattor i trädgården eller behöver kanske staketet runt trädgården bytas ut? Oavsett vad ni än behöver hjälp med i er trädgård så kan en firma som arbetar med markentreprenad hjälpa er med det, förutom när det handlar om saker som ni kan sköta själva, till exempel trädgårdsskötsel. Skötsel av trädgården ingår inte i markentreprenadens arbete men i stort sett allt annat som ska byggas, anläggas eller fixas runt omkring huset kan en sådan firma komma och hjälpa till med.

Be om offert och tidigare referenser innan ni anlitar markentreprenad

Se till att ni skaffar en offert av företaget ifråga en tid innan ni påbörjar arbetet. På det sättet får ni inga överraskningar när det gäller priset. Sedan kan priset självklart ändras under arbetets gång ifall arbetarna stöter på några svårigheter som ger dem merarbete. Men detta ska ni i sådana fall informeras om under arbetets gång, så att ni själva kan ta ställning till det. Innan ni anlitar någon för markarbeten kring huset så kan ni alltid ta reda på vad andra har tyckt om företagets tjänster. Detta kan ni göra genom att kontakta tidigare kunder eller genom att läsa recensioner på nätet. Ett företag lever på goda recensioner så dessa brukar inte vara särskilt svåra att hitta.

9 Dec 2020

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.