Anlita byggföretag i Umeå

När det är dags att bygga drömhuset vill man ha duktiga entreprenörer som tar sitt jobb på yttersta allvar. Då kan ett byggföretag i Umeå vara ett bra val.

De kunde knappt tro att det var sant. Efter tio år i Sydsverige var det äntligen dags att återvända hem. För tre år sedan hade de hittat en tomt där Eva och Adam skulle bygga sitt drömhus. Anledningen till att det tagit tid att börja var att deras jobb var en typ av projekt som hade ett bestämt slutdatum.

Nu hade de ett år kvar och de hade haft en dialog med en byggfirma i Umeå. En som de noga hade valt ut efter att ha haft kontakt med flera andra. De hade snabbt fattat tycke för byggfirman men ville vara säkra på att det var rätt val innan de till sist sade ja till det erbjudande de fått.

Byggföretag bättre än förväntat

Nu var de tillbaka för att se hur det gick för sitt byggföretag i Umeå. De kunde inte tro sina ögon när de kom till byggarbetsplatsen. Byggfirman hade kommit betydligt längre än vad jobbschemat indikerade. Förmannen berättade att väderförhållandena hade varit mycket bra och därför hade de kommit så långt i projektet.

Två veckor innan planerat kunde de åka upp och börja inflyttningen. Nya möbler hade beställts och kunde komma under vistelsen. De hade även tagit med lite saker som gardinstänger och annat som kunde sättas upp denna första vistelse. Men mycket snart skulle det ändras till deras permanenta boende i hemkommunen igen.

2 Jun 2023

Välkommen

Välkommen till Bygg Kalmar - här i vår blogg kommer du att kunna läsa om allt som har med bygg och byggbranschen att göra.

Är du en riktig hemmafixare bör du definitivt titta in här då och då för att få smarta tips inför snickrandet eller rörläggandet - eller vad det nu kan vara - där hemma.